Ladies Night: Huisvrouwen Bestaan Niet
Bekijk de Trailer


director
Anielle Webster

cast
Jim Bakkum | Eva van de Wijdeven | Jelka van Houten | Kay Greidanus | Leo Alkemade | Loes Luca | Waldemar Torenstra

release
NL 2017

taal
Nederlands

ondertiteling
n.v.t.

lengte
103

filmkeuring
12

   
Ladies Night woe 20 december

Gezellige filmavond met 'de meiden': komedie, bubbels, bites & goodies

Twee zussen en hun moeder worden gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven. Ze moeten opnieuw nadenken over het leven dat ze leven en hun gezamenlijke huishouden. Gijsje (Eva van de Wijdeven) is een jonge, ambitieuze controlfreak, die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein (Jelka van Houten) is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. En dan is er nog hun excentrieke moeder Loes (Loes Luca). Die heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis enorm in de nesten gewerkt. 

Het familiehuis verliezen is een onverteerbare gedachte. Maar waar kan het geld vandaan komen? Gijsje gaat voor de bonus die haar bedrijf geeft aan het gouden idee voor een reclamecampagne. Hiervoor moet zij zich verdiepen in ‘de huisvrouw anno nu’; samen met haar aantrekkelijke collega Dominique (Jim Bakkum). Deze opdracht brengt meer teweeg dan de drie dames ooit hadden gedacht.

Huisvrouwen Bestaan Niet is de bewerking van de succesvolle theatervoorstelling ‘De Huisvrouwmonologen’.

Ladies Night

Als eindexamenopdracht voor haar opleiding evenementenorganisatie aan De Rooi Pannen in Tilburg organiseert Babette van Buchem deze Ladies Night. Natuurlijk met de bekende ingrediënten van bubbels, bites en goodies. De rode loper en standhouders verwelkomen je vanaf 19.30 uur: mode, sieraden en beautyproducten. Live muziek is er van Nicole. Twee Social media-designers maken de mooiste foto’s. De film begint om 20.30 uur. In de pauze is er een verloting en na afloop ontvang je een goodie bag. Leuk zo'n feestelijk filmavondje vlak voor de Kerst. 

binnenkort in the movies
Vanaf donderdag 23 nov
Vanaf donderdag 23 nov
Eenmalig vrijdag 24 nov
Vanaf woensdag 29 nov
Student Night 30 nov
Vanaf donderdag 30 nov
Vanaf donderdag 30 nov
Vanaf woensdag 6 dec
Vanaf woensdag 6 dec
Vanaf donderdag 7 dec
Vanaf donderdag 7 dec
Vanaf donderdag 7 dec
Vanaf donderdag 7 dec
Vanaf donderdag 7 dec
Vanaf woensdag 13 dec
Vanaf donderdag 14 dec
Vanaf donderdag 14 dec
Vanaf donderdag 14 dec
Vanaf donderdag 21 dec
Vanaf donderdag 21 dec
 
 
Filmagenda
zaterdag 18 november
zondag 19 november
maandag 20 november
De rest van de week
Ontvang de nieuwsbrief

Blijf actueel geïnformeerd over het wekelijkse filmprogramma en andere zaken. Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Het CineFiliaal biedt extra's aan regelmatige bezoekers van The Movies. Lees meer »

verstuur
Eenmalig. Een Must-See voor fans

De legendarische, grensverleggende concertfilm van Prince's tour Sign o the Times. Precies 30 jaar na dato en digitaal gerestaureerd. Met warming up va. 19 uur en afterparty door DJ Jopieee + guests. Alle liefhebbers verzamelen !!!

Vrijdag 24 nov 21.00 uur
Exhibition on Screen #3

Een nieuwe programmareeks met documentaires van spraakmakende tentoonstellingen van toonaangevende kunst in 's werelds topmusea. Deel 3 toont schilderkunst uit het rijke Venetië van de 18e eeuw: Canaletto & the Art of Venice in het Buckingham Palace.

Tickets via de button hieronder of tel 078-7200777.

Di 28 nov. & Zo 3 dec.
Student Night 30 nov.

Your Name is een visueel prachtige Japanse animatiefilm (Anime). Met een intrigerend verhaal over de mysterieuze connectie tussen Mitsuha en Taki. Een enorme bioscoophit in Japan. 

Een filmavond speciaal voor studerend, jong, hip Dordrecht (18-25 jaar). En super voordelig. Kaarten zijn nu online te koop of telefonisch te reserveren. 

Inloop 19:30 uur. Start film 20.00 uur.
Wo 20 dec: Ladies Night

Vrolijke komedie over twee zussen en hun excentrieke moeder, die geld nodig hebben om hun levens overeind te houden. Een reclamecampagne zou uitkomst kunnen bieden. Een lekkere film voor een gezellige Ladies Night met rode loper, foto's, live muziek, bubbles & bites, stands, goodies en een verloting van gifts. Georganiseerd door Babette van Buchem. Donaties aan het Dwarslaesiefonds

Kaarten zijn nu online te koop of telefonisch te reserveren. 

Inloop 19:30 uur. Start film 20.15 uur.
Facebook
Filmfeestje vieren ?!

Wat ga je doen, met je kinderfeestje, verjaardag of jubileum? Met je bedrijfsuitje of teambuilding?

Ga CineSamen!

Met je eigen gezelschap genieten van je favoriete film. In onze FilmLounge met max. 30 bezoekers. Drankjes, hapjes en catering naar wens in  te vullen. Meer info vind je hier. 

Een loungy bioscoopzaal helemaal prive