Ladies Night: Mamma Mia! Here We Go Again

director
Ol Parker (Now is Good | Imagine Me & You | The Second Best Marigold Hotel )

cast
Lily James | Cher | Meryl Streep | Pierce Brosnan | Stellan Skarsgard | Colin Firth

release
VS 2018

taal
Engels

ondertiteling
Nederlands

lengte
ntb

filmkeuring
12

 
Woe 18 juli va. 19:30 uur

Gezellige filmavond met 'de meiden': komedie, cocktail bar, bites & live muziek

Trailer

Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again

Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi. De sterrencast van weleer, met o.a. Amanda Seyfried als Sophie, Oscarwinnares Meryl Streep als haar moeder Donna en Pierce BrosnanStellan Skarsgard en Colin Firth  die opnieuw Sam, Bill en Harry spelen, beleeft fijne tijden in een geheel nieuwe musical vol ABBA-liedjes. We ontdekken o.a. hoe de relaties vroeger tot stand zijn gekomen. En natuurlijk maken nieuwe personages hun opwachting, zoals Lily James (Guernsey Literary Society, Baby Driver) en Cher, in de rol van tante Ruby.

Het is lekker zomer en daarom creëren we een cocktail bar op ons terras. Het eerste rondje zit uiteraard bij de prijs in, net als lekkere bites en uiteraard pop corn. Er is live-muziek (dansen is een optie) en er zijn goodies. Iedereen gaat met een leuk presentje naar huis. Het wordt een vrolijke en sfeervolle zomeravond. 

De prijs van het Ladies Night arrangement is 15,00 euro. Strippenkaart en Cineville betalen een supplement van 5 euro.  Boek tickets online of reserveer telefonisch via 078-7200777.

  Ol Parker (VK, 1969)

binnenkort in the movies
Vanaf woensdag 27 juni
Vanaf donderdag 28 juni
Vanaf donderdag 28 juni
Za 30 juni 20.00 - 22.00 uur
Vanaf donderdag 5 juli
Vanaf donderdag 12 juli.
Vanaf donderdag 12 juli
Vanaf donderdag19 juli
Vr 20 juli Film + wijnproeverij
Filmagenda
maandag 25 juni
dinsdag 26 juni
woensdag 27 juni
Ontvang de nieuwsbrief

Blijf actueel geïnformeerd over het wekelijkse filmprogramma en andere zaken. Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Het CineFiliaal biedt extra's aan regelmatige bezoekers van The Movies. Lees meer »

verstuur
MoV: Klanken van Oorsprong

Op verzoek van Stg Indisch Dordrecht een muzikale docu-film over de invloed van NL-Indische artiesten (immigranten uit de jaren '50) op het Nederlandse muziekleven, Regisseur Hetty Naaijkens is aanwezig. Prijs is 10 euro, incl. een lekkere Indische snack van Toko Yvon. 

Zo 24/6 om 19:30 u. Met Q&A
Va. 27 juni

Historisch spektakelavontuur van eigen bodem. Redbad, zoon van de Friese koning Aldigisl, groeit uit tot een legende in de strijd voor vrijheid en behoud van de eigen religie en tradities tegen de Franken. Voorpremière op Wo 27 juni in ons CineFiliaal om 20:00 u. Kaarten zijn nu online te koop of telefonisch te reserveren. 

Van de makers van Michiel de Ruyter.
MoV: Summer Wars

Summer Wars van Mahoda Hosuda gaat over het verlegen wiskundegenie Kenji, die met het meisje van zijn dromen naar een familiefeest gaat. Maar daar raken ze verzeild in een digitale strijd met kwade virussen, die de virtuele wereld van OZ aanvallen. Do 5 juli om 20:15 uur.  Kaarten incl een drankje en Japanse snack kosten maar 10 euro. Boeken kan online of telefonisch. 

Derde toonaangevende Japanse Anime-film van dit seizoen. Ism Special Edition Dordrecht.
Ladies Night: Mamma Mia! Here We Go Again

Weer een Ladies Night Movies Style. Geen formulewerk maar een vrolijke, sfeervolle avond met cocktail bar op het terras, live-muziek, lekkere bites, leuke zomergoodies en een presentje bij het weggaan. Kaarten kosten 14,50 incl. consumpties. 

Woe 18 juli va. 19.30 u.
Facebook
Filmfeestje vieren ?!

Wat ga je doen, met je kinderfeestje, verjaardag of jubileum? Met je bedrijfsuitje of teambuilding?

Ga CineSamen!

Met je eigen gezelschap genieten van je favoriete film. In onze FilmLounge met max. 30 bezoekers. Drankjes, hapjes en catering naar wens in  te vullen. Meer info vind je hier. 

Een loungy bioscoopzaal helemaal prive
TMD BIG SCREEN GAMING

De film Ready Player One inspireerde tot een ander aanbod. Kom gamen op groot scherm: TMD BIG SCREEN GAMING. Boek een middag/avond om samen met vrienden, klasgenoten, familie, buren etc. je favoriete games te spelen. Voor iedereen vanaf 6 jaar, met elkaar (tot max. 15 pers.) en voor een groepsprijs vanaf 75 euro. Hoe je het regelt en wat het precies kost, vind je hier? Of bel 078-7200777.

Van 3 t/m 30 april op een moment dat jij kiest.