MMN#1: A Star Is Born

director
Bradley Cooper

cast
Bradley Cooper | Lady Gaga | Sam Elliot | Andrew Dice Clay

release
VS 2018

taal
Engels

ondertiteling
Nederlands

lengte
133

filmkeuring
12

    
Vr 5 okt 19:30 uur

Trailer    Movies Music Night 

Voor de vierde keer in de filmgeschiedenis is deze tragische love story tussen muzikanten verfilmd. Acteur Bradley Cooper debuteert als regisseur en popdiva Lady Gaga speelt haar eerste grote filmrol. De première van deze Hollywood-lieveling vieren we met een speciale Movies Music Night op vrij 5 okt.
De rode loper gaat uit. De bubbels en cocktails sprankelen. De gasten gaan glamorous gekleed; Hollywood Hip is de dresscode. DJ Jopieee maakt met vinyl de sfeer. De film is het centrum en na afloop is het feest met live muziek en dansplaten. The Movies als de royale gastheer van "a classy, glamorous movie party".
De populaire country-zanger Jackson Maine (Bradley Cooper) houdt zijn sterrenstatus overeind met veel drank en pillen. Als mens is hij ernstig in verval geraakt. Dan hoort hij in een louche bar de jonge, talentvolle zangeres Ally (Lady Gaga) en raakt smoorverliefd. Ally blijkt ook te worstelen met haar leven. Ze heeft haar droom om het te maken in de muziekbusiness al zo goed als opgegeven. Maar Jackson maakt haar weer wakker en moedigt haar aan haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. Want Jack voelt dat hij steeds meer in haar schaduw komt te staan.
De recente wereldpremière op het Filmfestival van Venetië leidde tot juichende reacties. Vijf-sterren recensies en de conclusie dat Cooper & Gaga een prachtige update zijn van de koppels Barbra Streisand & Kris Kristofferson (1976) en Judy Garland & James Mason (1947). Oscar-waardig!
Kom je deze feestelijke, romantische en muzikale filmavond meevieren?!. Bring all your friends!
Kaarten à € 14,50 (incl welkomstdrankje & bites) zijn nu online te koop en telefonisch te reserveren. 

  Bradley Cooper (VS, 1975)

binnenkort in the movies
Voorpremiere op 22 sep
McQueen
Vanaf donderdag 27 sep
Vanaf woensdag 3 okt
Vanaf donderdag 4 okt
donderdag 4 okt
Vanaf donderdag 4 okt
Lezing op vrijdag 5 okt
Filmfeest op vrijdag 5 okt
Vanaf donderdag 11 okt
Vanaf donderdag 18 okt
Vanaf donderdag 18 okt
Vanaf donderdag 25 okt
Vanaf donderdag 25 okt
Vanaf donderdag 1 nov
Film rockparty op vrij 2 nov
Filmagenda
vrijdag 21 september
zaterdag 22 september
zondag 23 september
De rest van de week
Ontvang de nieuwsbrief

Blijf actueel geïnformeerd over het wekelijkse filmprogramma en andere zaken. Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Het CineFiliaal biedt extra's aan regelmatige bezoekers van The Movies. Lees meer »

verstuur
Special 50 Jaar Floris

Ism DordtTalk een lezing met veel (bewegend) beeld over de legendarische TV-serie, die 50 jaar geleden werd gemaakt. Jaap Kooimans schreef een jubileumboek en komt er royaal over vertellen.

Kaarten (incl. pauzedrankje & hapjes) kosten € 12,50, hieronder online te boeken. 

Woe 26 sept 19.30 uur
Movies Music Night #1

Deze legendarische en dramatische love story tussen twee muzikale harten krijgt een geweldige update met Bradley Cooper en Lady Gaga. We vieren de première met "a classy, glamorous movie party". Dresscode: Hollywood Hip, bubbels, DJ Jopieee en live muziek. Voor ladies & gents. Kaarten zijn nu te koop.

Vr 5 okt va. 19.30 u
Movies Music Night #2

Een film als een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Dat vraagt om een speciale avond waarin de film omlijst wordt met live rockmuziek, drinks & bites. Kaarten zijn nu te koop.

Vr 2 nov va. 20.00 u
Facebook
Filmfeestje vieren ?!

Wat ga je doen, met je kinderfeestje, verjaardag of jubileum? Met je bedrijfsuitje of teambuilding?

Ga CineSamen!

Met je eigen gezelschap genieten van je favoriete film. In onze FilmLounge met max. 30 bezoekers. Drankjes, hapjes en catering naar wens in  te vullen. Meer info vind je hier. 

Een loungy bioscoopzaal helemaal prive
TMD BIG SCREEN GAMING In

De film Ready Player One inspireerde tot een ander aanbod. Kom gamen op groot scherm: TMD BIG SCREEN GAMING. Boek een middag/avond om samen met vrienden, klasgenoten, familie, buren etc. je favoriete games te spelen. Voor iedereen vanaf 6 jaar, met elkaar (tot max. 15 pers.) en voor een groepsprijs vanaf 75 euro. Hoe je het regelt en wat het precies kost, vind je hier? Of bel 078-7200777.