Special: Prince Sign o the Times
Bekijk de Trailer


director
Prince

release
VS 1987

taal
Engels

ondertiteling
geen

lengte
84

filmkeuring
12

    
Vr 24-11 | Warming Up & Afterparty

Met warming up en afterparty in PEACE-cocktail bar

Precies 30 jaar na de originele release komt de legendarische concertfilm “Sign o’ the times” opnieuw op het witte doek. In de week van 20 november kunnen fans en liefhebbers van Prince voor het eerst sinds zijn dood weer publiekelijk samen komen om hem te gedenken en zijn muziek te vieren.

Destijds maakte de film al muziekgeschiedenis, maar ook nu nog voelt het als een sterk bewijs voor de artistieke genialiteit en onsterfelijkheid van Prince' talent en vakmanschap. Het album “Sign o’ the times” behoort tot de absolute iconen uit de geschiedenis van de pomuziek. De enorme, succesvolle wereldtournee, die er op volgde, bood concerten die grensverleggend waren. Prince regisseerde zelf de filmregistratie ervan, om te waarborgen dat de vitale energie van het concert ook van het witte doek zou afspatten. Deze 84 minuten lange explosie van muzikaliteit toont "his royal badness" met al zijn charisma als top entertainer. Gesteund door een destijds geheel nieuwe band. Voor iedereen die de muziek van Prince nog altijd koestert, is het een must-see. 

VR 24 november om 21.00 uur. 

Vooraf verzorgt DJ Jopieee van Zwarte Lola een warming up va. 19.00 uur. Vinyl vol Prince, soul & funk. De Diva's foyer toveren we om tot de PEACE Cocktail bar. Om 20.00 uur doet thisgirlslife Ilona twee akoestische vertolkingen van Prince-nummers. Prince-kenner Peter Paul van der Hout (Velvet) leidt de film in. Na de film (ca. 22.30 uur) een passende afterparty. 

Kaarten kosten 12,50 euro. (Strippenkaart en Cinevillepas zijn geldig met 3,50 euro toeslag). Online te boeken via de rode button en telefonisch te reserveren: 078-7200777.

binnenkort in the movies
Vanaf donderdag 23 nov
Vanaf donderdag 23 nov
Eenmalig vrijdag 24 nov
Vanaf woensdag 29 nov
Student Night 30 nov
Vanaf donderdag 30 nov
Vanaf donderdag 30 nov
Vanaf woensdag 6 dec
Vanaf woensdag 6 dec
Vanaf donderdag 7 dec
Vanaf donderdag 7 dec
Vanaf donderdag 7 dec
Vanaf donderdag 7 dec
Vanaf donderdag 7 dec
Vanaf woensdag 13 dec
Vanaf donderdag 14 dec
Vanaf donderdag 14 dec
Vanaf donderdag 14 dec
Vanaf donderdag 21 dec
Vanaf donderdag 21 dec
 
 
Filmagenda
zaterdag 18 november
zondag 19 november
maandag 20 november
De rest van de week
Ontvang de nieuwsbrief

Blijf actueel geïnformeerd over het wekelijkse filmprogramma en andere zaken. Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Het CineFiliaal biedt extra's aan regelmatige bezoekers van The Movies. Lees meer »

verstuur
Eenmalig. Een Must-See voor fans

De legendarische, grensverleggende concertfilm van Prince's tour Sign o the Times. Precies 30 jaar na dato en digitaal gerestaureerd. Met warming up va. 19 uur en afterparty door DJ Jopieee + guests. Alle liefhebbers verzamelen !!!

Vrijdag 24 nov 21.00 uur
Exhibition on Screen #3

Een nieuwe programmareeks met documentaires van spraakmakende tentoonstellingen van toonaangevende kunst in 's werelds topmusea. Deel 3 toont schilderkunst uit het rijke Venetië van de 18e eeuw: Canaletto & the Art of Venice in het Buckingham Palace.

Tickets via de button hieronder of tel 078-7200777.

Di 28 nov. & Zo 3 dec.
Student Night 30 nov.

Your Name is een visueel prachtige Japanse animatiefilm (Anime). Met een intrigerend verhaal over de mysterieuze connectie tussen Mitsuha en Taki. Een enorme bioscoophit in Japan. 

Een filmavond speciaal voor studerend, jong, hip Dordrecht (18-25 jaar). En super voordelig. Kaarten zijn nu online te koop of telefonisch te reserveren. 

Inloop 19:30 uur. Start film 20.00 uur.
Wo 20 dec: Ladies Night

Vrolijke komedie over twee zussen en hun excentrieke moeder, die geld nodig hebben om hun levens overeind te houden. Een reclamecampagne zou uitkomst kunnen bieden. Een lekkere film voor een gezellige Ladies Night met rode loper, foto's, live muziek, bubbles & bites, stands, goodies en een verloting van gifts. Georganiseerd door Babette van Buchem. Donaties aan het Dwarslaesiefonds

Kaarten zijn nu online te koop of telefonisch te reserveren. 

Inloop 19:30 uur. Start film 20.15 uur.
Facebook
Filmfeestje vieren ?!

Wat ga je doen, met je kinderfeestje, verjaardag of jubileum? Met je bedrijfsuitje of teambuilding?

Ga CineSamen!

Met je eigen gezelschap genieten van je favoriete film. In onze FilmLounge met max. 30 bezoekers. Drankjes, hapjes en catering naar wens in  te vullen. Meer info vind je hier. 

Een loungy bioscoopzaal helemaal prive