contactgegevens
Cinema The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Tel: 078-7200777
www.themoviesdordrecht.nl
E-mail: info@themoviesdordrecht.nl

Routebeschrijving
openingstijden

De bioscoopkassa is dagelijks geopend vanaf 16.00 uur. Op woensdag, vrijdag en zaterdag vanaf ca. 13.30 uur. Op zondag vanaf 12.00 uur. En bij eerdere vertoningen een half uur voor aanvang.

Het Grand Café is geopend gelijk aan de openingstijden van de kassa. We serveren Dishes woensdag t/m zondag tussen 16.00 en 22.00 uur. 

Kaartverkoop

Telefonisch reserveren is dagelijks mogelijk vanaf 13.30 uur op nummer 078-7200777.

Kaartjes online kopen verzekert je van goede plaatsen en bespaart je wachttijd aan de kassa. Via de winkelwagen-buttons in de filmagenda en op de filmpagina’s volg je het menu voor bestelling - placering - betaling. Na aankoop ontvang je een e-mail met e-ticket(s). Neem die mee op papier of smartphone en je kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole of het restaurant. 

In het monumentale voorhuis achter grote ramen liggen twee sfeervolle ruimtes. Op de BG bevindt zich het Café en op de etage de Diva's Foyer. Binnen mengt de historische bouw zich met een hedendaags interieur.  Op beide plekken kun je zowel een drankje doen als eten. Je kunt er afspreken voordat je naar de film gaat of om er nog even over na te praten. Daarnaast beschikken we nog over een Private Dining. Wil je als groep van max. 8 personen graag apart/privé zitten, dan kan dat hier. Zowel voor een lunch, een borrel als een diner.

Alle ruimtes zijn ook beschikbaar voor eigen ontvangsten, recepties, lunches of diners, zowel zakelijk als privé. We verzorgen ze graag met goede catering, attente bediening, in sfeervolle ambiance en vriendelijk geprijsd. Lees er meer over door te clicken op zaalverhuur

Onze bediening is attent, informeel en persoonlijk. De collega's weten veel te vertellen over de films die draaien (of nog komen). Aan de bar beneden worden ook de consumpties geserveerd, die je mee de filmzaal in kunt nemen. ’s Zomers is er een groot terras aan de Augustijnenkamp met de natuurlijke overkapping van een monumentale beuk.

Filmagenda
dinsdag 27 juni
woensdag 28 juni
donderdag 29 juni
De rest van de week
FilmClub #6 Pop Aye

De FilmClub TMD komt weer samen bij de innemende roadmovie uit Thailand: Pop Aye. Een even bizarre als wonderschone reis door exotische landschappen van Thana en 'zijn' olifant Bongo. Film + inleiding, met een drankje, nagesprek en leuke ontmoetingen zorgen voor weer een persoonlijke filmavond. 

Ma 26 juni 14.30 & 19.30 uur.
Proef de Cinema!

Onze keukenbrigade heeft zich verdiept in 3 toonaangevende eetfilms. Ze laten enkele gerechten uit die films vooraf op je bord verschijnen in een 3-gangendiner.  En bij mooi weer op ons terras wordt het helemaal genieten. Meer info lees je hier. Online kaarten à € 36,- zijn nu te koop via onderstaande "koop tickets"-knop

3 vrijdagavonden met echt lekkere cinema: vr 16-23-30 juni
Feestelijke benefiet

YEPAfrica is een Dordtse stichting, die werkt aan de empowerment van jongeren in Gambia. Met deze filmbenefietavond wordt het 10-jarig jubileum gevierd. Het programma cirkelt rond de prijswinnende documentaire over bootvluchtelingen Fuocoammare

Vr 30 juni 19:30 - 0:00 uur. Kaarten 15 euro, incl. consumptie + donatie.
2e Movies FilmQuiz

Test je filmkennis en doe mee aan deze cinefiele uitdaging! Na de geslaagde editie van 2016 gaan we op herhaling, maar met een nieuw accent: boekverfilmingen. Je speelt per koppel. Opgeven via info@themoviesdordrecht.nl. Deelname kost 5 euro. De drie beste koppels winnen leuke prijzen, met als hoofdprijs een half jaar lang onbeperkt film kijken met een Cinevillepas

Zo 2 juli 16.00 - 18.00 uur temidden van de Dordtse Boekenmarkt
Movies op verzoek 6 & 9 juli

0,03 Seconden is een film over de passie van wedstrijd zwemmen. Een indringende inkijk in de wereld waarin talent, gedrevenheid en afzien alles betekenen, maar geen enkele garantie op succes bieden. Do 6/7 om 19:15 uur.

La Chana geeft een inkijkje in het hart en de ziel van de flamenco-dans. Antonia Santiago Amador 'La Chana' was een absolute ster in de flamencowereld in de jaren '60 en '70 vanwege haar adembenemende ritmes. Na 20 jaar keert ze voor één keer terug op het podium. Zo 9/7 om 16:15 uur. 

Kaarten boeken kan online of telefonisch. 

Twee actuele documentaires voor verschillende groepen echte liefhebbers.
Facebook
Filmfeestje vieren ?!

Wat ga je doen, met je kinderfeestje, verjaardag of jubileum? Met je bedrijfsuitje of teambuilding?

Ga CineSamen!

Met je eigen gezelschap genieten van je favoriete film. In onze FilmLounge met max. 30 bezoekers. Drankjes, hapjes en catering naar wens in  te vullen. Meer info vind je hier. 

Een loungy bioscoopzaal helemaal prive
Ontvang de nieuwsbrief

Blijf actueel geïnformeerd over het wekelijkse filmprogramma en andere zaken. Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Het CineFiliaal biedt extra's aan regelmatige bezoekers van The Movies. Lees meer »

verstuur