vanaf 24 juni
Verschrikkelijke Ikke 3 3D (NL)

Vrijdag 16,23,30 juni, 7 juli
Feestelijke benefiet op vr 30 juni
Vanaf donderdag 29 juni
Vanaf woensdag 12 juli
Vanaf donderdag 13 juli
Vanaf donderdag 13 juli
Vanaf donderdag 13 juli
Vanaf donderdag 13 juli
Vanaf donderdag 20 juli
Vanaf donderdag 20 juli
Vanaf woensdag 26 juli
28 juli 4-11-18 augustus
Filmagenda
dinsdag 27 juni
woensdag 28 juni
donderdag 29 juni
De rest van de week

Van harte welkom in onze sfeervolle horeca. We hebben het nieuwe impulsen gegeven, onder de naam Dish & Drinks. Een fijner assortiment dranken, een nieuw food-concept met een sterk wisselende variatie aan gerechten op bord en meer mogelijkheden om je eigen events in ons huis te presenteren. Open van Wo t/m Zo vanaf 12.00 uur. Meer info.

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf actueel geïnformeerd over het wekelijkse filmprogramma en andere zaken. Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Het CineFiliaal biedt extra's aan regelmatige bezoekers van The Movies. Lees meer »

verstuur
FilmClub #6 Pop Aye

De FilmClub TMD komt weer samen bij de innemende roadmovie uit Thailand: Pop Aye. Een even bizarre als wonderschone reis door exotische landschappen van Thana en 'zijn' olifant Bongo. Film + inleiding, met een drankje, nagesprek en leuke ontmoetingen zorgen voor weer een persoonlijke filmavond. 

Ma 26 juni 14.30 & 19.30 uur.
Proef de Cinema!

Onze keukenbrigade heeft zich verdiept in 3 toonaangevende eetfilms. Ze laten enkele gerechten uit die films vooraf op je bord verschijnen in een 3-gangendiner.  En bij mooi weer op ons terras wordt het helemaal genieten. Meer info lees je hier. Online kaarten à € 36,- zijn nu te koop via onderstaande "koop tickets"-knop

3 vrijdagavonden met echt lekkere cinema: vr 16-23-30 juni
Feestelijke benefiet

YEPAfrica is een Dordtse stichting, die werkt aan de empowerment van jongeren in Gambia. Met deze filmbenefietavond wordt het 10-jarig jubileum gevierd. Het programma cirkelt rond de prijswinnende documentaire over bootvluchtelingen Fuocoammare

Vr 30 juni 19:30 - 0:00 uur. Kaarten 15 euro, incl. consumptie + donatie.
2e Movies FilmQuiz

Test je filmkennis en doe mee aan deze cinefiele uitdaging! Na de geslaagde editie van 2016 gaan we op herhaling, maar met een nieuw accent: boekverfilmingen. Je speelt per koppel. Opgeven via info@themoviesdordrecht.nl. Deelname kost 5 euro. De drie beste koppels winnen leuke prijzen, met als hoofdprijs een half jaar lang onbeperkt film kijken met een Cinevillepas

Zo 2 juli 16.00 - 18.00 uur temidden van de Dordtse Boekenmarkt
Movies op verzoek 6 & 9 juli

0,03 Seconden is een film over de passie van wedstrijd zwemmen. Een indringende inkijk in de wereld waarin talent, gedrevenheid en afzien alles betekenen, maar geen enkele garantie op succes bieden. Do 6/7 om 19:15 uur.

La Chana geeft een inkijkje in het hart en de ziel van de flamenco-dans. Antonia Santiago Amador 'La Chana' was een absolute ster in de flamencowereld in de jaren '60 en '70 vanwege haar adembenemende ritmes. Na 20 jaar keert ze voor één keer terug op het podium. Zo 9/7 om 16:15 uur. 

Kaarten boeken kan online of telefonisch. 

Twee actuele documentaires voor verschillende groepen echte liefhebbers.
Facebook
Filmfeestje vieren ?!

Wat ga je doen, met je kinderfeestje, verjaardag of jubileum? Met je bedrijfsuitje of teambuilding?

Ga CineSamen!

Met je eigen gezelschap genieten van je favoriete film. In onze FilmLounge met max. 30 bezoekers. Drankjes, hapjes en catering naar wens in  te vullen. Meer info vind je hier. 

Een loungy bioscoopzaal helemaal prive