Dubbelspel
Bekijk de Trailer


director
Ernest R. Dickerson (The Walking Dead | Bullet Proof | Bones)

cast
Lennie James | Melina Liburd | Colin Salmon

release
VS 2017

taal
Engels

ondertiteling
Nederlands

lengte
130

filmkeuring
12

    
Premiere vanaf donderdag 25 mei

Na een afwezigheid van tientallen jaren keert de in Nederland succesvolle dokter Ostrik Fiel (Colin Salmon) terug naar zijn geboortedorp op Curaçao. Het bezoek brengt herinneringen terug van veertig jaar eerder, toen een ogenschijnlijk onschuldig dominospel dramatische gevolgen had voor de vier spelers en hun families. Zijn vader Bubba streed met drie mannen over vriendschap, liefde, trouw en verraad rond een affaire waar zijn moeder Nora in betrokken was. De uitkomst van het spel gooit de levens overhoop van mensen, die met ambitie en dromen probeerden een leven op te bouwen op het zinderende eiland, te midden van verbroken tradities, intriges en pijnlijk verraad.

Gebaseerd op de gelijknamige roman van Frank M. Arion. Regisseur Ernest Dickerson vertelt het verhaal van de kleurrijke bevolking van een eiland dat hij prachtig in beeld brengt. 

   Ernest Dickerson (VS, 1951) 

binnenkort in the movies
Vanaf donderdag 25 mei
Vanaf donderdag 25 mei
Vanaf donderdag 25 mei
Vanaf zaterdag 27 mei
Vanaf donderdag 1 juni
Vanaf donderdag 8 juni
Vrijdag 16,23,30 juni, 7 juli
Vanaf donderdag 15 juni
Exclusieve voorpremiere Zo 18 juni
Vanaf donderdag 22 juni
Vanaf donderdag 22 juni
Vanaf donderdag 29 juni
Vanaf woensdag 12 juli
 
 
 
Filmagenda
dinsdag 23 mei
woensdag 24 mei
donderdag 25 mei
De rest van de week

Van harte welkom in onze sfeervolle horeca. We hebben het nieuwe impulsen gegeven, onder de naam Dish & Drinks. Een fijner assortiment dranken, een nieuw food-concept met een sterk wisselende variatie aan gerechten op bord en meer mogelijkheden om je eigen events in ons huis te presenteren. Open van Wo t/m Zo vanaf 12.00 uur. Meer info.

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf actueel geïnformeerd over het wekelijkse filmprogramma en andere zaken. Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Het CineFiliaal biedt extra's aan regelmatige bezoekers van The Movies. Lees meer »

verstuur
Donderdag=premieredag

Elke donderdag starten nieuwe filmpremières. Deze meteen komen kijken, maken we nu extra aantrekkelijk. T/m september kost op donderdag een kaartje voor een filmpremière maar 5 euro (of 6,50 voor 3D). Ook in Dordt kan donderdag meer filmdag worden. 

Zie voor 5 euro de nieuwste films als eerste
Vanaf 25 mei een nieuw spektakel

Overal in NL kun je je opnieuw laten meeslepen door die eigenzinnige Jack Sparrow. Ook in The Movies en bij ons kun je van film kijken echt een middag of avondje uit maken. Lekker en voordelig lunchen/dineren met onze Film + Dish arrangementen. Of trakteer jezelf op een combi met High Tea of High Wine. Voor meer info of reservering, bel 078-7200777 (dag. va. 13.30 u.).

Vanaf 25 mei

Koning Willem-Alexander bezocht de première. Een speelfilm over het leven op Curacao is een zeldzaamheid. Dubbelspel - naar de roman van Frank Martinus Arion - is een verhaal over trots en vernedering, hoop, geld, liefde en de dramatische gevolgen van een dominospel. 

Warm aanbevolen
Facebook
Filmfeestje vieren ?!

Wat ga je doen, met je kinderfeestje, verjaardag of jubileum? Met je bedrijfsuitje of teambuilding?

Ga CineSamen!

Met je eigen gezelschap genieten van je favoriete film. In onze FilmLounge met max. 30 bezoekers. Drankjes, hapjes en catering naar wens in  te vullen. Meer info vind je hier. 

Een loungy bioscoopzaal helemaal prive