Pirates of the Caribbean: Salazar's revenge 3D
Bekijk de Trailer


director
Espen Sandberg | Joachim Rønning (Kon-Tiki, Marco Polo)

cast
Johnny Depp | Javier Bardem | Brenton Thwaites | Geoffrey Rush | Kevin McNally | Kaya Scodelario

release
VS 2017

taal
Engels

ondertiteling
NL

lengte
129

filmkeuring
12

   
Premiere vanaf 25 mei

Johnny Depp keert terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean 5. Dit nieuwe avontuur draait rond de strijd tussen Jack Sparrow en zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem).

Jack Sparrow zit een beetje aan de grond. En het wordt er niet beter op wanneer alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan The Devil’s Triangle. Ze hebben namelijk maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving voor Jack ligt in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack uit handen te blijven van zijn meest kwaadaardige aartsvijand.

Het regieduo Joachim Rønning en Espen Sandberg heeft er iets goeds van gemaakt, gebruik makend van hun eerdere ervaringen op zee met de film Kon-Tiki en de Netflix serie Marco Polo

  Joachim Rønning en Espen Sandberg (Noorwegen, 1971 & 1972)

binnenkort in the movies
Vanaf donderdag 25 mei
Vanaf donderdag 25 mei
Vanaf donderdag 25 mei
Vanaf zaterdag 27 mei
Vanaf donderdag 1 juni
Vanaf donderdag 8 juni
Vrijdag 16,23,30 juni, 7 juli
Vanaf donderdag 15 juni
Exclusieve voorpremiere Zo 18 juni
Vanaf donderdag 22 juni
Vanaf donderdag 22 juni
Vanaf donderdag 29 juni
Vanaf woensdag 12 juli
 
 
 
Filmagenda
dinsdag 23 mei
woensdag 24 mei
donderdag 25 mei
De rest van de week

Van harte welkom in onze sfeervolle horeca. We hebben het nieuwe impulsen gegeven, onder de naam Dish & Drinks. Een fijner assortiment dranken, een nieuw food-concept met een sterk wisselende variatie aan gerechten op bord en meer mogelijkheden om je eigen events in ons huis te presenteren. Open van Wo t/m Zo vanaf 12.00 uur. Meer info.

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf actueel geïnformeerd over het wekelijkse filmprogramma en andere zaken. Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Het CineFiliaal biedt extra's aan regelmatige bezoekers van The Movies. Lees meer »

verstuur
Donderdag=premieredag

Elke donderdag starten nieuwe filmpremières. Deze meteen komen kijken, maken we nu extra aantrekkelijk. T/m september kost op donderdag een kaartje voor een filmpremière maar 5 euro (of 6,50 voor 3D). Ook in Dordt kan donderdag meer filmdag worden. 

Zie voor 5 euro de nieuwste films als eerste
Vanaf 25 mei een nieuw spektakel

Overal in NL kun je je opnieuw laten meeslepen door die eigenzinnige Jack Sparrow. Ook in The Movies en bij ons kun je van film kijken echt een middag of avondje uit maken. Lekker en voordelig lunchen/dineren met onze Film + Dish arrangementen. Of trakteer jezelf op een combi met High Tea of High Wine. Voor meer info of reservering, bel 078-7200777 (dag. va. 13.30 u.).

Vanaf 25 mei

Koning Willem-Alexander bezocht de première. Een speelfilm over het leven op Curacao is een zeldzaamheid. Dubbelspel - naar de roman van Frank Martinus Arion - is een verhaal over trots en vernedering, hoop, geld, liefde en de dramatische gevolgen van een dominospel. 

Warm aanbevolen
Facebook
Filmfeestje vieren ?!

Wat ga je doen, met je kinderfeestje, verjaardag of jubileum? Met je bedrijfsuitje of teambuilding?

Ga CineSamen!

Met je eigen gezelschap genieten van je favoriete film. In onze FilmLounge met max. 30 bezoekers. Drankjes, hapjes en catering naar wens in  te vullen. Meer info vind je hier. 

Een loungy bioscoopzaal helemaal prive