Reserveren: 078-7200780

Dish & Drinks is gestopt. Het Filmdiner blijft!

De vernieuwing van ons restaurant, die we eerder dit jaar hebben doorgevoerd is onvoldoende aangeslagen. Ons gemakkelijke en voordelige Dish & Drinks concept kreeg van de bezoekers wel veel complimenten, maar trok te weinig gasten. Daarom heeft The Movies haar keuken met ingang van 21 augustus gesloten.

Wil je filmbezoek en lekker eten blijven combineren, dat kan gewoon dankzij nieuwe arrangementen. Museumrestaurant Art &Dining serveert van dinsdag t/m zondag een Filmdiner-arrangement. Het restaurant ligt aan de Museumstraat, één straat verder dan The Movies. Binnen twee minuten ben je er. Met hen hebben we afspraken gemaakt die lekker eten en op tijd in de film zitten garanderen. In twee varianten: een Film + Dagschotel à 17,50 pp en een FilmMenu (voorgerecht + hoofdgerecht + koffieservies) à 29,75 pp.

Aanvullend is er voor de zondagmiddag ook nog een FilmLunch: filmbezoek gecombineerd met een heerlijk Broodje van de Dag à € 17,50.

Zo kun je blijven genieten van een complete middag/avond uit. Combitickets voor deze arrangementen kun je online kopen via deze site (ga naar de programmapagina van de film die je wilt zien) en telefonisch bestellen.

FilmdinerCadeaubon van Diva's 

Deze blijven geldig t/m 31 december 2017. Wanneer je ze wil gebruiken, neem contact met ons op om een reservering te maken. We nemen dan de Filmcadeaubon in in ruil voor nieuwe dinervouchers. 

Groepsarrangementen

We blijven graag groepen mensen ontvangen die filmbezoek willen combineren met een borrel, lunch, diner of receptie. Daartoe maken we afspraken op maat naar de wensen van de gasten. Hiervoor kun je afspraak maken via 078-7200777. 

 

Voor info over de gerechten, bel je rechtstreeks met Art & Dining: 078-6329100

Filmagenda
zaterdag 24 maart
zondag 25 maart
maandag 26 maart
De rest van de week